fbpx
image/svg+xml

Aveți un eveniment important și credeți că e o idee bună să ne vizitați? Suntem de acord și vă ajutăm la organizare.

COMPANII

Întâlniri Corporate și activități de Team Building

  • Aveți un partener de afaceri pe care doriți să-l cunoașteți mai bine?
  • Credeți că angajații ar putea să lucreze mai eficient în echipă?
  • Vreți să îmbunătățiți cooperarea dintre diferite departamente?
  • Sau poate vreți să celebrați semnarea unui contract nou ori acordarea unui premiu?

Într-o cursă contra timpului, membrii echipei tale vor coopera, își vor îmbunătăți abilitățile și îi vor încuraja pe ceilalți. Chiar dacă până acum nu au interacționat, oamenii vor descoperi ce puncte tari au și care sunt punctele forte ale colegilor de joacă. Se vor baza unul pe celălalt, vor deveni mai ambițioși în rezolvarea problemelor și vor câștiga împreună. Nu mai vorbim de amintirile pe care le vor crea în camerele noastre unice.

Urmărim activitatea în fiecare cameră în timp real și putem interveni dacă este nevoie. Dacă participanții sunt de acord și vă doriți să privim împreună un joc, putem găsi soluții și vă puteți alătura pentru a vedea cine observă cele mai multe indicii, cine rezolvă mai repede puzzle-uri, cine are abilități de conducere, cine își asumă responsabilitatea unei căutări mai dificile. Puteți vedea cum funcționează comunicarea și cum se construiește spiritul de echipă în timpul jocului!

SOCIALIZARE

Petreceri

  • Aveți nevoie de un eveniment ieșit din comun pentru grupul vostru?
  • V-ați gândit la ceva special pentru a sărbători ceva?

Fie că este o petrecere a burlacilor, o zi de naștere, o cerere în căsătorie creativă sau orice alt tip de adunare șugubeață cu cei dragi, vă putem ajuta să vă organizați și să găzduiți cea mai memorabilă petrecere la care ați fost vreodată. De asemenea, putem ascunde cadouri în camerele noastre, unde pot fi găsite pe lângă obiectele și indiciile obișnuite!

CURAJ

Prime întâlniri inedite

  • Ce modalitate mai bună de a cunoaște un potențial partener, decât să interacționați împreună într-un escape room?

Puteți rezolva misiunile împreună și puteți descoperi o persoană nouă, jucându-vă timp de 60 de minute, într-un mediu de care vă veți aminti cu siguranță!

Vă putem ajuta să creați mai multe grupuri și putem primi până la 48 de oameni în același timp, incluzând aici și zona de așteptare. Ar fi nevoie de 6 ore pentru ca o echipă de 2-6 persoane să completeze toate camerele la rând.

Pentru 24 de persoane, ar fi nevoie tot de 6 ore pentru a explora toate misiunile, prin rotație. Cu toată locația noastră la dispoziție, puteți experimenta cu mai multe echipe diferite, încercând toate camerele, într-o experiență privată. Este cel mai simplu și distractiv eveniment pe care l-ai putea planifica pentru colegi, prieteni și familie!

Verificați prețurile speciale pe care le avem pentru evenimente cu o participare mai mare de 20 de persoane și contactați-ne pentru orice alte aspecte legate de evenimentul pe care v-ați dori să-l găzduim pentru voi. Vă așteptăm cu plăcere în orice zi a săptămânii!