fbpx
image/svg+xml

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

Cine suntem

S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L. este o companie înregistrată în România, identificată la Registrul Comerțului cu numărul J40/16188/2018, CUI 40131340. Ne puteți contacta folosind adresa de mail office@escapereality.ro sau numărul de telefon +40740131340.

Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Prelucrarea datelor se efectuează cu respectarea legislației în vigoare, confidențialitatea datelor cu caracter personal și dreptul la viața privată fiind garantate.

Termeni și condiții

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L. colectează următoarele tipuri de date personale:
• Nume
• E-mail
• Număr de telefon
În scopul prestării serviciilor.

Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi prelucrate pentru prestarea serviciilor, facturare și încasarea valorii serviciilor oferite, relații cu clienții și orice alte prelucrări necesare pentru buna desfășurare a relației client-furnizor.
Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor putea fi dezvăluite persoanelor juridice, autorităților și instituțiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, doar în conformitate cu dispozițiile legale.

De ce avem nevoie de aceste date:

• Nume – avem nevoie de aceste date pentru înregistrarea rezervărilor.
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma înregistrarea rezervării pe e-mail și pentru a vă contacta în vederea reconfirmării ei, în cazul în care nu puteți fi contactat telefonic.
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a confirma telefonic rezervările sau pentru a vă informa cu privire la alte aspecte care pot influența desfășurarea activității.

Datele cu caracter personal furnizate vor putea fi prelucrate de S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L. cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, în special a dreptului de informare și opoziție, în scop promoțional, astfel:
• Nume – avem nevoie de aceste date pentru a comunica cu Utilizatorii.
• E-mail – pentru a vă informa referitor la deschiderea de noi locații, camere sau promoții pe care le desfășuram. De asemenea, datele vor putea fi stocate și utilizate la postarea de testimoniale despre experiența avută, prin intermediul canalelor de comunicare specifice (TripAdvisor, Facebook și Google Reviews).

* Datele personale legate de istoria navigării pe site-ul EscapeReality.ro sunt colectate conform informațiilor descrise în pagina Politica privind Cookie-urile

Ce facem cu datele

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L., situată în România. Găzduirea și stocarea datelor au loc la EasyHost.com, companie care oferă servicii de găzduire web și online, în cloud-ul pus la dispoziție de Google și protejat cu parolă și nume de utilizator. La aceste documente online nu are acces decât S.C. EXTENDED REALITY ESCAPE ROOMS S.R.L. și aceste documente nu se regăsesc nicăieri în format fizic.

Alți furnizori de servicii (cu care colaborăm pentru a ne desfășura activitatea) sunt:
• Google
• Facebook
• TripAdvisor

Cat timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru păstrarea în evidență a rezervărilor și în scopul analizelor interne de calitate si eficiență, păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal până când ne veți notifica că nu mai doriți acest lucru. Dupa această notificare, vom scoatele datele dumneavoastră personale din evidențe.

Datele personale care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani, conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015, privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani, aceste date pot fi scoase din evidențe.

Care sunt drepturile Utilizatorului

Dacă aveți motive să credeti că orice date personale pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informatii, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării. Aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți să ne contactați. Pentru alte detalii și informații, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.